Tulpenborrel 2024 in Comfy Café Benalmádena

Op dinsdagavond 14 mei organiseert Businessclub Ellas opnieuw de Tulpenborrel waarbij Nederlandstalige zakenvrouwen, werkzaam aan de Costa del Sol, met elkaar kennis kunnen maken om een zakelijke en/of vriendschappelijke band op te bouwen. Het is ons opnieuw gelukt een mooi programma samen te stellen in samenwerking met Yvonne van Osdorp van Comfy Studios en Café. 

Locatie: Comfy Café 

Dit gastvrije café, gelegen aan de Paseo Maritimo in het hart van Benalmádena, is onderdeel van Comfy Studios. Een complex van 19 elegante 1-to 4-persoons luxe ingerichte studios met toegang tot een central gelegen zwembad.  Het prachtige café terras is een oase met uitzicht op de zee waar u op elk moment van de dag kunt genieten van een heerlijk ontbijt, verfrissende drankjes en  tapas, maar ook van lunch en diner. Deze relaxte en gezellige atmosfeer kozen wij voor de TulpenBorrel van 2024. 

Adres: Av. Alay 4, Local Interior 1 Benalmádena.

 

PROGRAMMA TULPENBORREL

19.00 Start van de Tulpenborrel

19.30 Welkom door de voorzitster van Ellas, Marieke Vaandrager

19.45 Start Netwerken, ondertussen kun je genieten van gastronomische hapjes (maaltijd!)

22.00 Einde

 

Netwerken

Verwacht een bruisende avond vol ontmoetingen, inspiratie en gezelligheid. Of je nu nieuw bent in de regio of al jarenlang hier woont, de TulpenBorrel biedt een uitstekende kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe connecties te leggen. 

De kosten van deze avond, inclusief hapjes, voldoende als maaltijd, drankjes en muziek, bedragen € 45 per persoon waarvan € 10 gedoneerd wordt aan Harena. De leden van Ellas kozen Harena als goede doel waarvoor in de loop van het jaar activiteiten zullen worden ontplooid. 

We kijken ernaar uit jou te verwelkomen!

 

Fundación Harena

Harena is een in Málaga gevestigde, particuliere en onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, opgericht in 2007 op initiatief van een groep vrienden die wilden bijdragen aan het opbouwen van betrokken een samenleving.

Met Sociale Interventieprojecten willen ze eenzaamheid onder ouderen maar ook minderjarigen en jongeren verminderen. Ook richten ze zich op opleiding en bevordering van burgerparticipatie doormiddel van nationale en internationaal vrijwilligerswerk.

Kijk voor meer informatie op https://www.fundacionharena.org ‎

 

AANMELDING TULPENBORREL

Wil je graag een uitnodiging voor de Tulpenborrel ontvangen? Neem dan contact op met de secretaris van Ellas via dit contact formulier of stuur een mail aan contact@ellas-spanje.com.

Meer weten over Ellas?

Ellas is een netwerk voor actieve Nederlandstalige onderneemsters en managers  aan de Costa del Sol. De maandelijkse ontmoetingen zijn een inspirerende ontmoetingsplaats voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Voor meer informatie, klik op de link.

Tulpenborrel 2024
Scroll to top