Lid worden van Ellas

Vrouwen die lid willen worden van Ellas moeten in principe voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Men dient meerderjarig te zijn.
  • Men dient een vrouw te zijn.
  • Men dient Nederlandstalig te zijn.
  • Men dient al enige tijd werkzaam te zijn aan de Costa del Sol als zelfstandig onderneemster of als werknemer in een hoge managementpositie.
  • Het bedrijf of de ondernemer dient ingeschreven te zijn bij een kamer van koophandel (Kamer van Koophandel in Nederland of België of Registro Mercantil in Spanje etc.), geregistreerd als “autónomo” in Spanje of als “self employed” in Gibraltar of een ander land.
  • Ellas staat ook open voor dames die aan bovenstaande criteria voldoen maar niet meer (of beperkt) werkzaam zijn. Je hebt je sporen in het bedrijfsleven verdiend en vindt het leuk je kennis te delen met jongere onderneemsters.

Om een zo breed en gevarieerd mogelijk platform te garanderen streeft Ellas ernaar niet meer dan 2 leden afkomstig uit dezelfde branche in het ledenbestand op te nemen.

Contributie

Het lidmaatschap bedraagt € 250 per jaar. Helaas zien we ons genoodzaakt dit binnenkort te verhogen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen. Vervolgens kun je het versturen naar de Secretaris van Ellas. Dit emailadres staat vermeld in het aanmeldingsformulier.

Proces

Aanmeldingen voor het verzoek tot lidmaatschap van Ellas worden door het bestuur beoordeeld. In overleg wordt besloten of het kandidaat-lid wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Het bestuur bepaald daarna of het kandidaat-lid al dan niet uitgenodigd wordt om lid te worden van Ellas

Sfeer proeven bij Ellas

Wanneer je interesse hebt in een lidmaatschap van Ellas en door het bestuur als kandidaat-lid wordt aangewezen, bestaat de mogelijkheid een keer vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen. Je kunt kennis maken met de leden en de sfeer van de bijeenkomsten proeven. Hierna besluit je pas of je lid wilt worden. Voldoe je aan bovenbeschreven profiel eisen dan kun je de secretaris ook verzoeken een uitnodiging te ontvangen voor de Tulpenborrel. Voor vragen over het lidmaatschap neem je contact op met de Secretaris van Ellas.

Scroll to top