Tulpenborrel 2022 in het nieuwste hotel van Marbella
"El Castillo"

Op dinsdagavond 14 juni organiseert Businessclub Ellas, na drie jaar afwezigheid, opnieuw de Tulpenborrel waarbij Nederlandstalige zakenvrouwen, werkzaam aan de Costa del Sol, met elkaar kennis kunnen maken om een zakelijke en/of vriendschappelijke band op te bouwen. Het is ons gelukt een mooi programma samen te stellen in samenwerking met de hotelgroep La Ciudadela Marbella. Dit bedrijf is onlangs begonnen met de exploitatie van een drietal nieuwe boutiquehotels in het oude centrum van Marbella.

DE HOTELS

Marbella Lifestyle

De boutiquehotels zijn allemaal gevestigd in unieke en historische gebouwen in het hart van de oude binnenstad van Marbella. Na een zorgvuldige renovatie combineren alle gebouwen authenticiteit met moderne stijl en bieden ze de gasten maximaal comfort.  De gasten worden uitgenodigd om deel uit te maken van de authentieke en verfijnde manier van leven van Marbella, genietend van discrete en exclusieve luxe.

 

PROGRAMMA TULPENBORREL

18.00 Rondwandeling langs de drie hotels voor geinteresseerden

19.00 Start van de Tulpenborrel

19.30 Welkom door de voorzitster van Ellas Marjan Schut en een medewerker van de La Ciudadela Marbella groep

19.45 Start Netwerken, ondertussen kun je genieten van gastronomische hapjes (maaltijd!)

22.00 Einde

Hotel El Castillo 

Het enige hotel binnen de middeleeuwse muur van Marbella, in een ruimte die van cultureel belang wordt geacht. Het El Castillo hotel, gelegen aan de Plaza de San Bernabé, biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een luxueus verblijf op een van de meest bijzondere plekken in de stad Marbella. De uitstekende locatie, omringd door historische plekken zoals de Plaza de los Naranjos, de kerk van Nuestra Señora de la Encarnación of Calle Ancha, maakt het de ideale accommodatie voor diegenen die de wonderen van het historische centrum van Marbella willen ontdekken.

 

RONDLEIDING VOOR GEINTERESSEERDEN

Voorafgaand aan de Ellas Tulpenborrel is er voor geïnteresseerden de mogelijkheid deel te nemen aan een rondwandeling langs en door de drie hotels waarbij een gastheer/dame van alles zal vertellen over het ontstaan en het concept van de drie hotels El Castillo, Maison Ardois en Santo Cristo en waarbij vragen kunnen worden gesteld.

Je kunt je hiervoor aanmelden op het antwoordformulier. De rondleiding vangt aan om 18.00 uur zodat wij jou daarna bij aanvang van de borrel kunnen verwelkomen.

 

Hotel Santo Cristo

Dit unieke gebouw is gelegen in het centrale Plaza Santo Cristo en staat bekend om zijn handgemaakte decoratie en zijn bijzondere architectuur. De binnenplaats herschept een moslim funduq en biedt een oase van rust en kalmte aan de gasten. Het dakterras biedt een van de beste panoramische uitzichten over de oude stad, waar u de bergketen Sierra Blanca en de Middellandse Zee kunt aanschouwen.

Hotel Maison Ardois

Een schat van slechts negen kamers en suites, gehuisvest in een statig herenhuis uit 1929 in de centrale straat Calle Ancha in Marbella. Buiten vallen elementen zoals de zandstenen gevel, de uitkijktoren en de Mudejar-architectonische elementen echt op. Dit prachtige gebouw staat bekend om zijn elegante stijl, die optimaal gebruik maakt van de ruimte met zijn glazen badkamers en grote ramen in alle kamers en suites. Het heeft ook een gezellig panoramisch dakterras waar u kunt genieten van het beste uitzicht in de stad.

RESTAURANTS

Ieder hotel bezit zijn eigen unieke restaurant, waarvoor ook gereserveerd kan worden wanneer u niet in het hotel verblijft. Na uw diner kunt u op het dakterras nog genieten van een heerlijk after-dinner drankje met uitzicht op Marbella Casco Antiguo.

Voor meer informatie: La Ciudella Marbella 

AANMELDING TULPENBORREL

Wil je graag een uitnodiging voor de Tulpenborrel ontvangen? Neem dan contact op met de secretaris van Ellas via het contact formulier of stuur een mail aan contact@ellas-spanje.com.

Meer weten over Ellas?

Ellas is een netwerk voor actieve Nederlandstalige onderneemsters en managers  aan de Costa del Sol. De maandelijkse ontmoetingen zijn een inspirerende ontmoetingsplaats voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Voor meer informatie, klik op de link.

Tulpenborrel 2022
Scroll to top